Visrolletjes met romige tomatencouilis

Aantal personen
Voorbereidingstijd
Kooktijd

Moeilijkheidsgraad: makkelijk
De recepten
- Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de visrolletjes goudbruin in fl ink hete boter. Leg ze dan in een ovenschaal en zet ze 15 min in de oven.
- Warm de saus op en voeg er de room en de helft van de garnalen aan toe.
- Verdeel de salade over de borden, leg er telkens één visrolletje op en nappeer met de tomatensaus. Werk af met de resterende garnalen, de kerstomaatjes en de bieslook. Dien op met partjes citroen.
Ingrediënten
- 4 rolletjes van zalm en kabeljauw
- 20 g boter
- 1 portie tomatensaus
- 2 El room
- 100 g gepelde grijze garnalen
- 1 handvol gemengde salade
- 100 g kerstomaatjes, in stukken
- 1 El bieslook, gesnipperd
- 1 citroen, in partjes
