Onze kwaliteits verbintenissen

Als het vers moet zijn
Onze kwaliteits-verbintenissen Mestdagh
Onze 3 pijlers: kwaliteit, prijs en service

Carrefour market Groep Mestdagh is jouw buurtsupermarkt en versspecialist. Dag na dag tot je dienst.

 • Wij engageren ons om dagelijks kraakverse producten van topkwaliteit aan te bieden, voor de juiste prijs.
 • Wij halen het ruimste assortiment in huis zodat je in al onze rekken de producten van jouw keuze vindt.
 • In de winkel schenken onze teams aandacht aan de kwaliteit van de producten en bieden ze je een onberispelijke service.
 • Wij doen er alles aan zodat jij makkelijk en efficiënt kunt winkelen bij Carrefour.
1. Kwaliteit van verse producten

Groenten & fruit

Al onze groenten en fruit worden met de grootste zorg geselecteerd. Het jaar rond bieden we vooral seizoengroenten en -fruit aan, want die zijn het smakelijkst en goedkoopst. Het liefst halen wij alles rechtstreeks bij plaatselijke en regionale producenten.

Carrefour market Groep Mestdagh garandeert de kwaliteit van zijn fruit en groenten door regelmatige opvolging en controles. Dankzij een strenge selectie van de telers en dagelijkse aanvoer waarborgen wij de versheid. Extra garantie: onze verantwoordelijke Groenten & Fruit proeft zelf de producten voordat ze geleverd worden in de winkel.

Plaatselijke en regionale producenten

Wij schenken enorm veel aandacht aan de samenwerking met plaatselijke telers of producenten uit de regio om zoveel mogelijk streekproducten van bij ons aan te bieden.

Wij hebben zowel overeenkomsten met Belgische producenten als met kleine, lokale telers en kwekers, actief vlakbij de Carrefour-winkel.

Zo kun je in jouw Carrefour market fijn kennismaken met smakelijke kwaliteitsproducten uit jouw streek, die je nergens anders vindt.

Slagerij

De kwaliteit van goed vlees begint bij de keuze van goede kwekers, bekommerd om gezonde producten met een authentieke smaak te kunnen aanbieden. Daarom werken wij bij Carrefour market Groep Mestdagh zo veel mogelijk samen met Belgische producenten voor de productie van varkensvlees , rundvlees en gevogelte.

Carrefour legt de lat hoog. Wij leggen strenge normen vast waaraan onze partners moeten voldoen:

 • goede kweek-, slacht- en versnijdingspraktijken toepassen
 • oog hebben voor het welzijn van de dieren
 • strikt controleren op wanpraktijken die de gezondheid schaden
 • traceerbaarheid

Om versheid en kwaliteit te waarborgen moet de koudeketen ononderbroken zijn van de slachting tot de winkelrekken.

Visafdeling

Voor ons komt de meest verse vis recht van de visveiling! En Carrefour is er trots op de enige distributeur te zijn die zelf aanwezig is op de visveiling van Zeebrugge. Onze specialist gaat er verschillende keren per week langs bij het krieken van de dag om de mooiste stukken uit te kiezen. Om je elke dag het beste te kunnen bieden is het belangrijk de vis met eigen ogen te zien, te voelen en te ruiken. Al deze ultraverse vissoorten vind je vanaf de volgende dag in de koeltoog van onze visafdeling.

We bieden je ook graag een assortiment vis aan, afkomstig van verantwoorde productie. Deze vis is zorgvuldig uitgekozen bij partners die strenge kwaliteitscriteria naleven en van ons een correcte prijs krijgen. Hij is te koop onder het label “Herkomst & Kwaliteit Carrefour”.

Bakkerij – gebak

Carrefour market Groep Mestdagh zorgt elke dag voor vers brood tot sluitingstijd. De meeste van onze 41 soorten brood en 30 soorten patisserie, bakken we ter plaatse, meerdere keren per dag. Zo vind je in onze winkels dagelijks knapperige producten, recht uit de oven, en heb je de grootste keuze die je op de markt kunt vinden.

Ons broodassortiment “Herkomst & Kwaliteit” (brood van Belgische productie gemaakt met 100 % Belgische ingrediënten) laat je genieten van sublieme aroma’s. (ou: zorgtvoor een unieke smaakervaring.)

De meeste patisserie wordt bereid in ons eigen artisanale atelier in de buurt van Brussel. Het hele jaar rond bakken wij exclusieve seizoenstaarten en gebak, zoals onze smakelijke jonagoldcake en onze vermaarde, met de hand gemaakte aardbeientaart… Om van te smullen!

Traiteurservice

Bij Carrefour biedt onze traiteurservice je het hele jaar door het meest uitgebreide aanbod streekproducten, met een rijkelijk assortiment charcuterie, kazen en verse kant-en-klare gerechten, afgestemd op de markttendensen en de Belgische smaak.

Onze keuze aan kazen is indrukwekkend: met rauwe melk, koemelk, geiten- of schapenmelk, van bij ons of van elders, harde kazen, zachte, blauwe, Italianen, Zwitsers, Spanjaarden, Duitsers, Engelsen, Grieken, zonder de vele abdijkazen te vergeten en de Belgische en Franse kazen met beschermde oorsprongsbenaming… je moet ze gewoon proeven! Onze traditionele en artisanale charcuterie kiezen we bij de beste producenten en onze bereidingen op basis van verse producten komen rechtstreeks uit onze ateliers.

Om er zeker van te zijn dat onze bereidingen voldoen aan jouw smaak en wensen laten we alle gerechten vóór verkoop testen en goedkeuren door een panel van Belgische consumenten en professionals.

2. De prijs

Bij Carrefour market Groep Mestdagh betaal je een lage prijs voor honderden producten van jouw voorkeursmerken. Zo verwen je jezelf zonder grote happen uit je budget.

“De goedkoopste”

Je vindt alle doordeweekse basisproducten tegen de laagste prijzen, gelijk aan de onklopbare prijzen van discountmerken: zowel de verse producten als diepvriesproducten, kruidenierswaren, drogisterijproducten en cosmetica.

Ronde prijzen

Profiteer het hele jaar rond van mooi ronde prijzen… Rond, ja, maar geen vette prijzen! In al onze afdelingen koop je kwaliteitsproducten per stuk of per lot tegen permanent ronde prijzen (die prijzen kunnen variëren in de loop van het jaar, in functie van de seizoenen).

Het merk Carrefour

Proef van onze Carrefour-producten. Ze zijn getest door Belgische consumenten zodat ze prima aan jouw smaakwensen voldoen. Bovendien zijn ze gemiddeld 30 % goedkoper en bieden ze je de kwaliteit van grote merken.

Promotiefolder

Om de twee weken vind je in onze folder onklopbare promoties per afdeling die je ook online kunt inkijken.

Carrefour Bonus Card

Met je Carrefour Bonus Card spaar je snel bonuspunten wanneer je boodschappen doet in een Carrefour-winkel van jouw keuze. Spaar de bonuspunten (1 punt per aankoopschijf van 2 €) en profiteer van de talrijke puntenpromoties. Zodra je 500 punten bij elkaar hebt gespaard, ruil je ze in voor een cheque van € 5. Vraag je Carrefour Bonus Card aan de receptie in jouw winkel! Ze is gratis en je kunt ze meteen gebruiken.

3. Service

Carrefour market Groep Mestdagh is een handige, gezellige winkel.

 • In onze afdelingen groenten & fruit, slagerij, vis, traiteur en bakkerij-patisserie staan al onze vakmensen tot je dienst.
 • Je zoekt een product? Je wilt een bestelling plaatsen? Je hebt een vraag? Ons team staat voor je klaar en helpt je met plezier verder.
 • Er zijn heel wat praktische diensten beschikbaar in onze winkels (Lotto, post, enz.). Maak er handig gebruik van.
Le contenu et le référencement ne se copie pas !